Spring naar content

Aanmelden Donateurs

Heb jij interesse in het Jeugdontbijt?

blocks1

Welkom bij JOBi (Jeugd Ontbijt Breda initiatief!

Hoe aan te melden:

Aanmelden bij JOBi is eenvoudig en slechts een paar stappen verwijderd:

  1. Vul het aanmeldformulier in: Op onze aanmeldpagina vindt u een eenvoudig formulier. Hier vragen we om enkele basisgegevens, zoals uw naam, contactgegevens, en de namen en geboortedatum(s) van uw kind(eren), naam van de basisschool en de groep waar uw kind leerling van is. 
  2. Verstuur uw aanmelding: Nadat u alle gevraagde informatie heeft ingevuld, klikt u op de ‘Verstuur’ knop onderaan het formulier. Uw aanmelding wordt dan naar ons team gestuurd voor verwerking.
  3. Uitnodiging voor kennismaking: Binnen enkele dagen na uw aanmelding ontvangt u van ons een uitnodiging voor een korte persoonlijke kennismaking. Deze kennismaking vindt plaats op een locatie in Breda (zie Leerlingen & Ouders), die het dichtst bij uw woonadres ligt. Het doel van deze ontmoeting is om elkaar beter te leren kennen, meer te vertellen over ons programma en te bespreken hoe we het beste kunnen bijdragen aan een gezonde start van elke dag voor uw kind.

Waarom een persoonlijke kennismaking?

We geloven sterk in de kracht van persoonlijk contact. Een kennismaking geeft ons de kans uw behoeften en die van uw kinderen te begrijpen en zorgt ervoor dat u zich comfortabel en ondersteund voelt door dit initiatief. Het is ook een uitstekende gelegenheid voor u om vragen te stellen en meer te leren over hoe JOBi werkt.

We kijken ernaar uit u en uw kinderen te verwelkomen bij JOBi. Samen kunnen we een positieve impact maken op de gezondheid en het welzijn van uw kinderen.

 

Stap 1. Aanmelden ouder / verzorger