Spring naar content

Nieuws

Breda Maakt Mij Blij: bijzondere kerstpakketten die bijdragen aan JOBi

10 oktober 2022

Ons doel: 200 basisschoolleerlingen in Breda, die hierin niet zelfvoorzienend zijn, dagelijks (365 dagen per jaar) met een gezond ontbijt naar school.

De hulp aan deze kinderen is echter alleen mogelijk met de ondersteuning door maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties. Een van de sponsor-samenwerkingen die wij dit jaar zijn aangegaan, is met Breda Maakt Mij Blij. Afgelopen jaren zijn zij regelmatig in het nieuws geweest door op creatieve, maar ook duurzame wijze bruggen te slaan tussen producenten die met overschotten zitten én potentiële afnemers voor hun producten. Denk aan de zusters in Oosterhout met een overschot van 20.000 flessen wijn, de monniken met een kaasoverschot van 15.000 kilo óf de 10.000 kilo pompoenen van boer Chris.

Daarnaast verzorgt Breda Maakt Mij Blij ook bijzondere kerstpakketten, vol duurzame en lokale producten. Dit jaar zal per verkocht kerstpakket €2,50 ten goede komen aan kinderen van basisscholen in Breda. Met deze bijdrage kan Stichting JOBi (Jeugd Ontbijt Breda initiatief) één kind twee tot drie dagen per week de dag laten beginnen met een gezond ontbijt.
Meer weten? Ga naar: https://lnkd.in/eQUjXvfc