Spring naar content

Nieuws

Groot Nieuws: Nieuwe Aanmeldingen bij Jeugd Ontbijt Breda (JOBi) Weer Mogelijk!

10 april 2024

Als gevolg van een onverwachte sterk groei hebben wij vorig jaar een tijdelijke pauze voor nieuwe aanmeldingen moeten inlassen.  

Deze pauze hebben we gebruikt om:

  1. Onze organisatie te versterken: We hebben ons team uitgebreid met geweldige nieuwe vrijwilligers die hart hebben voor onze missie.
  2. Onze processen efficiënter in te richten: We hebben kritisch gekeken naar hoe we werken en hebben belangrijke stappen gezet om onze processen te stroomlijnen, waardoor we onze diensten nog effectiever kunnen aanbieden.
  3. Voldoende fondsen te werven: Om onze commitment voor de lange termijn te kunnen garanderen, hebben we hard gewerkt aan het verzekeren van voldoende financiële middelen. Dankzij de steun van onze gemeenschap en partners, staan we nu op een stevige basis.

Deze veranderingen stellen ons in staat ondersteuning te bieden aan nog meer gezinnen in Breda.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Als u geïnteresseerd bent uw kinderen aan te melden, ga dan naar de aanmeldpagina op onze website. U vindt daar alle nodige informatie om uw aanmelding te starten.

Wat is er nieuw?

Uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking

Na uw aanmelding nodigen we u graag uit voor een persoonlijke kennismaking op een van onze locaties. Dit is een geweldige kans om meer te leren over JOBi, onze waarden en hoe we samen kunnen werken om een positieve verandering te bewerkstelligen.

We kunnen niet wachten om nieuwe gezinnen te verwelkomen en samen te werken aan een gezonde, hoopvolle toekomst voor alle kinderen in Breda. Laten we samen het verschil maken!