Spring naar content

Nieuws

Het Groot JOBi Ontbijt | 28 juni 2024

16 april 2024

Zonder ontbijt naar school. Door armoede, in Breda? Dat kan echt niet! Ieder kind heeft toch recht op gelijke kansen om zich te ontwikkelen? Ieder kind moet de dag toch gezond kunnen starten?

Jeugdontbijt Breda Initiatief (JOBi) zet zich met de hulp van vrijwilligers, sponsoren & partners in om ervoor te zorgen dat geen enkel kind met honger naar school hoeft te gaan. En om ook het komend jaar gezinnen die het nodig hebben te ondersteunen, is jouw hulp hard nodig!

Op vrijdag 28 juni start om 07.30 uur het Groot JOBi Ontbijt bij restaurant Blossem te Breda. Hier neemt chef Lars Drost ons mee in de seizoensgebonden, puur & eerlijke gerechten van Blossem. Een onvergetelijk begin van de dag, mede door Stella de Swart – auteur van ‘Armoede krijg je gratis’, die haar waargebeurde verhaal en de impact van armoede komt vertellen.

Kom naar het Groot JOBi Ontbijt en word vriend van JOBi!

Door nu vriend van JOBi te worden, reserveer je je plek aan het Groot JOBi Ontbijt op 28 juni a.s. Met een bijdrage van € 365,- maak je het mogelijk om één kind een jaar lang dagelijks een gezond ontbijt te bieden.

Inschrijven voor het Groot JOBi Ontbijt 2024

Op vrijdag 28 juni 2024 start om 07.30 uur het Groot JOBi Ontbijt bij restaurant Blossem Breda. Seizoensgebonden, puur & eerlijk eten, dat is waar het bij Restaurant Blossem om draait en neemt chef Lars Drost ons in mee. Jeugdontbijt Breda Initiatief (JOBi) zet zich met de hulp van vrijwilligers, sponsoren & partners in om ervoor te zorgen dat geen enkel kind met honger naar school hoeft te gaan. Help jij ook mee? Sluit dan aan bij het Groot JOBi Ontbijt 2024.

Ik kom graag...(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.