Spring naar content

Nieuws

Het Groot JOBi Ontbijt | 30 juni 2023

12 april 2023

Tweehonderd kinderen zonder ontbijt naar school. Door armoede, in Breda? Dat kan echt niet! Ieder kind heeft toch recht op gelijke kansen om zich te ontwikkelen? Ieder kind moet de dag toch gezond kunnen starten?

Jeugdontbijt Breda Initiatief (JOBi) zet zich met de hulp van betrokken Bredanaars in om ervoor te zorgen dat geen enkel kind met honger naar school hoeft te gaan. Om ook het komend jaar gezinnen die het nodig hebben te ondersteunen, is jouw hulp hard nodig!

Op 30 juni 2023 start om 07.30 uur het Groot JOBi Ontbijt bij Satelliet Breda. Hier  neemt chef-kok Maarten Camps – van sterrenrestaurant Wolfslaar in Breda – de uitdaging aan om voor € 1,- per persoon een heerlijk én gezond ontbijt te serveren. Een onvergetelijk begin van de dag, met een spreker die ons meeneemt buiten onze eigen comfortabele bubbel.

Help mee en word vriend van JOBi!

Door nu vriend van JOBi te worden, reserveer je je plek aan het Groot JOBi Ontbijt op 30 juni a.s. Met een bijdrage van € 365,- maak je het mogelijk om één kind een jaar lang dagelijks een gezond ontbijt te bieden.

Schrijf je hier in voor het Groot JOBi Ontbijt