Spring naar content

Nieuws

IMPACT MAKEN MET EEN KERSTPAKKET DAT TERUGGEEFT!

18 april 2024

No Waste Army, een initiatief van Boerschappen en Breda Maakt Mij Blij, heeft vorig jaar het verschil gemaakt met unieke kerstpakketten. Deze pakketten waren niet alleen gevuld met lokale lekkernijen, maar vertelden ook een krachtig verhaal van duurzaamheid en gemeenschapssteun.

Waarom hebben klanten gekozen voor een Breda Maakt Mij Blij kerstpakket?

  • Ondersteuning van lokale leveranciers: Door te kiezen voor deze pakketten, steunden zij de lokale economie en hielpen voedselverspilling te verminderen.
  • Bewuste keuzes: Elk product was zorgvuldig uitgekozen, niet alleen om verspilling tegen te gaan, maar ook om ervoor te zorgen dat elk element een duidelijk doel diende – van inhoud tot verpakking.
  • Bijdragen aan een betere start: De keuze voor deze pakketten betekende ook het ondersteunen van een gezondere start van de dag voor jonge kinderen van Breda.

Dankzij deze geweldige klanten en inspanningen  van No Waste Army kon Thibaud van der Steen ons afgelopen week tijdens het inpakken verrassen met een indrukwekkende donatie van €11.862  aan Stichting JOBi (Jeugd Ontbijt Breda initiatief).

De impact van deze donatie: Duizenden voedzame ontbijten voor kinderen die dit hard nodig hadden. Dit initiatief biedt niet alleen essentiële voedingssteun, maar bekrachtigt ook het belang van gemeenschap en zorg voor elkaar. Zo doen we dit in Breda!

Laten we samen deze traditie voortzetten. Kies ook dit jaar weer een kerstpakket van Breda Maakt Mij Blij en help een nog groter verschil te maken in de levens van onze jongste stadsgenoten.

Video Donatie No Waste Army