Spring naar content

Nieuws

JOBi-VRIJWILLIGERSBORREL 2023

20 november 2023

BIG BELLY BAR & GARDEN BREDA SPONSOR VAN DE JOBi-VRIJWILLIGERSBORREL 2023

 

De vrijwilligersborrel van dit jaar stond in het teken van dankbaarheid en waardering voor onze vrijwilligers. De échte helden van JOBi.

Afgelopen jaar hebben wij een opmerkelijke transformatie meegemaakt. Van een bescheiden begin met slechts twee vrijwilligers tot een gemeenschap met 52 gepassioneerde individuen.

Inzet, enthousiasme en bereidheid om een stapje extra te zetten, vormde de basis voor deze ontwikkeling.

De gezamenlijke toewijding om een positief verschil te willen maken, heeft ook een aanzienlijke stijging van het aantal kinderen van 8 naar 330 mogelijk gemaakt.

De impact van deze groei gaat echt verder dan alleen cijfers. Natuurlijk gaat het allereerst om de missie in al haar eenvoud: “Zonder Honger Naar School!” Maar hopelijk zal het ook invloed hebben op het verdere leven van kinderen door hen op z’n minst gelijke kansen tot ontwikkeling te bieden.

Een speciale dank aan Big Belly Bar & Garden Breda, onze genereuze gastheer. Jet van de Griendt, internationaal biersommelier en mede-eigenaar, verwelkomde ons op haar kenmerkende wijze (spontaan, warm en uitnodigend) met een heerlijke Big Belly bierproeverij, mooie wijnen/cocktails en lekkere hapjes.