Spring naar content

Nieuws

NIEUW BEGIN, NIEUWE MISSIE: BOAZ ADANK VERBINDT ZICH MET JOBi

22 maart 2024

In Breda, een stad bekend om zijn sterke gemeenschapsgevoel en zorg voor elkaar, hebben we leuk nieuws te delen. Boaz Adank, voormalig wethouder en iemand die zich altijd volop heeft ingezet voor onze stad, gaat iets nieuws doen dat ons allemaal raakt.

Boaz gelooft sterk dat kinderen beter leren als ze niet met honger naar school gaan. Met deze overtuiging en zijn voortdurende inzet voor Breda gaat hij nu samenwerken met Jeugd Ontbijt Breda (JOBi). Hij wil ervoor zorgen dat elk kind in onze gemeenschap de dag begint met een gezond ontbijt.

Boaz zegt: “De toekomst van Breda en onze kinderen hangt af van de kansen die we ze nu geven. Een gezond ontbijt is belangrijk voor zowel lichaam als geest. Het helpt onze kinderen om te groeien, te leren en elke dag het beste uit zichzelf te halen. Mijn inzet voor Breda gaat door, nu met extra aandacht voor het voorkomen van honger bij kinderen.

Met zijn nieuwe rol bij JOBi als vrijwilliger voor fondsenwerving, begint Boaz aan een belangrijke missie tegen kinderhonger in Breda. Het laat ons zien dat verandering begint met het geloof dat we samen iets kunnen betekenen.

We zijn blij en dankbaar dat Boaz, met al zijn ervaring, passie en inzet, nu onderdeel is van het JOBi-team. Samen werken we aan een toekomst waar elk kind in Breda begint met de energie en voeding die nodig zijn om te leren, te groeien en succesvol te zijn.

 

Foto: ron magielse / pix4profs