Spring naar content

Nieuws

ROTARY SANTA RUN BREDA 2023

19 december 2023

Wat een fantastische prestatie van vier Rotary Clubs die de handen ineenslaan voor de jaarlijkse Rotary Santa Run Breda! Na zorgvuldige overweging heeft het organisatiecomité besloten om de volledige opbrengst toe te wijzen aan het inspirerende initiatief van Stichting JOBi

Speciale dank aan het gedreven organisatiecomité, zonder wie dit niet mogelijk zou zijn geweest: Stijn van Helvoort; Rob Goossens; Maarten van der Heijden; Philip Vossenberg; Desiree Wolfshagen; Robbert Poell; Satish Narayanan; Madeleine Loman

Jullie inzet en toewijding hebben een ongekende impact op het welzijn van Bredase schoolkinderen die het niet makkelijk hebben. Het is hartverscheurend en onacceptabel dat armoede ervoor zorgt dat kinderen zonder ontbijt naar school moeten gaan.

Met deze donatie zet de Rotary-gemeenschap een belangrijke stap in het aanpakken van maatschappelijke onrechtvaardigheid en maakt gezamenlijk een verschil in het leven van deze kinderen. Een leven waarin geen enkel kind naar school gaat zonder een gezond ontbijt!!

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de Rotary Santa Run Breda 2023. Jullie maken de wereld een beetje mooier, een beetje warmer en een beetje vriendelijker.