Spring naar content

Vrienden van JOBi

Ieder kind heeft recht op gelijke kansen.
Hoe kan jij helpen?

blocks2
rounded-img

Vrienden van JOBi

Wil je helpen een duurzame oplossing te bieden voor helaas een structureel probleem in onze samenleving?

Wil je jezelf voor een periode van drie jaar verbinden om basisschoolkinderen zonder honger naar school te kunnen laten gaan?

Wil je dan VRIEND van JOBi worden met een jaarlijkse bijdrage van €1.095?

 

Donateurs

Hoe kan je met jouw bijdrage direct en concreet een bijdrage leveren en lokaal impact hebben aan het bestrijden van armoede onder de Bredase kinderen.
Met bijvoorbeeld een financiële bijdrage van €365 euro kan één kind 365 dagen per jaar de dag starten met één gezond ontbijt.

rounded-img

Uw bijdrage

Vul hier uw donatie in:
Euro

2
Kinderen

20
Ontbijtjes
JOBI-boterham

Wil je helpen?

Aanmelden bij Stichting JOBi (Jeugd Ontbijt Breda initiatief) gaat erg gemakkelijk via de onderstaande knop "Aanmelden". Wij helpen uw graag om samen ervoor te zorgen dat ieder kind een goed ontbijt krijgt.

rounded-img

Sponsor of ambassadeur

Organiseer een event of actie, waarbij de opbrengst wordt ingezet voor de dagelijkse gezonde ontbijtjes voor de kinderen in Breda.
Verbind je bedrijfsnaam aan je persoonlijke Maatschappelijke Betrokkenheid als goede buur en betrokken lid van de gemeenschap.
Vanuit het hart je netwerk willen inzetten voor kinderen die het nodig hebben. Laat het ons weten hoe we jou hierin kunnen ondersteunen.

Vrienden van JOBi

Onderscheidend kunnen zijn als Bredase ondernemer als het gaat om Maatschappelijke Betrokken zijn. Bekijk hier onze vrienden die doneren, sponsoren of vrijwilligerswerk doen.